Auto's met APK vanaf € 500,-!

Autotransport

Berging

Het kan iedereen overkomen, pech onderweg, een aanrijding of diefstalschade! Voor de mensen die geen pech-hulp hebben, (anwb etc.) en/of hun auto naar een andere bestemming willen laten brengen dan het depot van de bergings instantie, bieden wij auto transport tegen zeer scherpe tarieven. Wij transporteren de auto, inclusief 1 passagier indien gewenst, naar de bestemming van uw keuze. Informeer naar de voorwaarden en tarieven via 0654614671.

Transport nationaal & internationaal

Is uw auto wegens omstandigheden op het vakantie adres achter gebleven? U heeft een import of export auto, maar niet de tijd of de middellen om hem zelf te vervoeren? Wij hebben ruime ervaring met auto transport door heel Europa, dit doen wij voor zowel verzekerings-maatschappijen, bedrijven als ook particulieren. Op de plaats van bestemming regelen wij voor u de afwikkeling van eventuele administratieve handelingen zoals de overdracht van het kenteken en dergelijke. Informeer naar de voorwaarden en tarieven via 0654614671.

Voorwaarden en tarieven

Wij vervoeren personen en ook lichte bedrijfswagens met een maximum gewicht van 4000 kg. Wij rekenen voor het transporteren van uw auto € 50,- inc. btw. de eerste 50 kilometer zijn hierbij inbegrepen. Hierna geldt een tarief per kilometer.